Oddahnite si!

Bi pri nas tudi prenočili? Si želite pobegniti od mestnega vrveža in se naužiti svežega pohorskega zraka? Vas mikajo malce drugačne, aktivne in pestre počitnice na kmetiji? Dobrodošli!

Po doživetij in dobrot polnem dnevu preživetem na naši kmetiji ali v njeni okolici, se boste nežno zazibali v sen v prijetno urejenih in udobnih sobah,

zjutraj pa se boste okrepčali s svežim in bogatim pohorskim zajtrkom. In že boste kot prerojeni! Oddajamo le tri sobice, ki so urejene v podeželskem slogu.

Vsaka soba ima predprostor, svojo kopalnico s tušem in spalnico. Dve imata balkon, ena pa žal ne, vendar je ta najlepša in največja. Vse sobice so opremljene s pohištvom, izdelanim iz masivnega lesa iz našega gozda. Poimenovane so po naših treh otrocih: Ani, Juliji in Aljažu.
 
 
 
 

Ob ponedeljkih Pri Kovačniku tople večerje ni. Na ta dan lahko obiščete eno izmed številnih gostiln ali planinskih koč v bližnji okolici.

Podarite naše darilne bone in svojim najdražjim ponudite nepozaben oddih na naši kmetiji!

Dobrodošli pri nas doma

Z veseljem vas pričakujemo ob sobotah in nedeljah med 12:00 in 22:00 uro.

Skupine ali posamezne goste radi postrežemo s hišnimi dobrotami, ki jih v miru použijete v svetlih jedilnicah, opremljenih v pristnem podeželskem slogu. V prvi jedilnici “Pri peči” je prostora za 15 oseb, v drugi “Pri vrtu” pa bo svoj prostor našlo 40 obiskovalcev naše domačije. Vsa hrana je pripravljena sveže in sproti, zato v vsakem primeru prosimo za predhodno rezervacijo vašega obiska.

V nadstropju višje oddajamo tri družinske sobe za preživljanje počitnic na kmetiji.

Prelistajte našo brošuro